شناسایی شبکه صدور پروانه طبابت جعلی در نظام پزشکی


سرپرست اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان نظام پزشکی از شناسایی شبکه صدور مجوزهای غیرقانونی پروانه طبابت و ورود به پرونده جعل‌کنندگان پروانه طبابت خبر داد.

به گزارش به نقل از تسنیم، محمدرضا اسدی افزود: بخش عمده‌ای از شبکه پرسابقه صدور مجوز ‎غیرقانونی پروانه طبابت در ‎نظام پزشکی شناسایی و متلاشی شد. متخلفان به مراجع قانونی معرفی شدند. مکاتبات برای ‎ابطال ‎پروانه طبابت‌های صادرشده غیرقانونی نیز انجام شد. منتظر دریافت هرگونه اطلاعات در خصوص کسب مجوزهای غیرقانونی فعالیت، هستیم.

همکاری شبکه داخل و خارج نظام پزشکی

وی گفت: در یک دوره از بررسی‌های صورت‌گرفته، 78 تخلف در زمینه صدور مجوز پروانه طبابت کشف کردیم. تاکنون 21 ‎پروانه طبابت ابطال و 8 کارمند متخلف به مراجع ذی‌صلاح معرفی شده‌اند. بررسی دیگر پروانه‌های فعالیت غیرمجاز صادر شده نیز در حال انجام است.

سرپرست اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان نظام پزشکی ادامه داد: سه رابط متخلف خارج از سازمان نظام پزشکی. تعدادی از کارمندان متخلف این سازمان و برخی کارمندان متخلف در دانشگاه‌های علوم پزشکی را شناسایی کردیم. این افراد به مراجع قانونی معرفی کرده‌ایم.

اسدی درباره جزییات تخلف این افراد تصریح کرد: پزشکان، دندانپزشکان و برخی دیگر از گروه‌های پزشکی برای اخذ پروانه طبابت باید سابقه شغلی داشته باشند. به عنوان مثال برای اخذ پروانه مطب در شهر مانند تهران فرد متقاضی باید حدود 8 سال در مناطق اطراف تهران کار پزشکی کند. تا بتواند در داخل تهران پروانه طبابت بگیرد.

وی گفت: رابطان خارج از سازمان نظام پزشکی. در ارتباط با کارمندان متخلف، اقدام به تسهیل شرایط صدور پروانه طبابت در شهرهای بزرگ کرده بودند. به عبارت دیگر شرایط اخذ مجوز پروانه طبابت در شهرهای بزرگ برای برخی فارغ‌التحصیلان رشته‌های پزشکی توسط متخلفان، تسهیل شده است. این مسئله علاوه بر کاهش دسترسی مردم مناطق محروم به پزشکان، باعث تبعیض بین پزشکان می‌شد.

اسدی گفت: بیش از دو هزار پرونده دیگر در دست بررسی است. تا تخلفات احتمالی در زمینه صدور مجوز پروانه مطب، شناسایی شود.

شبکه صدور پروانه طبابت جعلی در نظام پزشکی

سرپرست اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان نظام پزشکی اعلام کرد: بخش دیگری که در حال ورود به آن هستیم. صدور پروانه‌های طبابت جعلی است‌. طبق گزارش‌های رسیده، برخی افراد غیرپزشک با جعل پروانه‌های طبابت، اقدام به فعالیت درمانی می‌کنند. برخورد با متخلفان این حوزه به همکاری با دستگاه‌های قضایی. امنیتی و حتی نیروی انتظامی نیاز دارد‌ و در این راستا رایزنی‌ها در حال انجام است.

Print Friendly, PDF & Email

دیدگاهتان را بنویسید