تصمیم گیری درباره فوق العاده خاص به مجمع تشخیص مصلحت سپرده شد


پس از مخالفت شورای نگهبان با مصوبه مجلس مبنی بر اجرای فوق العاده خاص برای کارمندان دولت و با اصرار نمایندگان مجلس، تصمیم گیری درباره این موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال 1403 سپرده شد.

به گزارش ، با وجود رد مصوبه مجلس در شورای نگهبان، نمایندگان مجلس بر مصوبه خود در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مبنی بر تخصیص 3 هزار امتیاز فوق‌العاده خاص به کارمندان اصرار کردند.

ایراد شورای نگهبان به جزء ۲ بند الحاقی ۲ تبصره ۱۵ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مربوط به اختصاص ۳۰۰۰ امتیاز برای کارمندان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری بود.

برای تامین نظر شورای نگهبان، پیشنهاد شده بود عبارت ۳۰۰۰ امتیاز به عبارتی معادل امتیاز تا سقف ۴۰ هزار میلیارد تومان اصلاح شود که وکلای ملت با این پیشنهاد مخالفت کردند.

با اصرار مجلس شورای اسلامی بر مصوبه قبلی خود، این موضوع برای بررسی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد.

مصوبه مجلس در این مورد به این شرح زیر است:

«به منظور نگهداشت و ایجاد انگیزه در نیروی انسانی از ابتدای سال ۱۴۰۳،  3 هزار امتیاز برای کارمندان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۸ مهر ماه ۱۳۸۶ و معادل ریالی این امتیاز برای کارمندان مشمول قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب ۱۳ شهریور ۱۳۷۰ و سایر قوانین و مقررات استخدامی تحت عنوان فوق العاده خاص در احکام کارگزینی یا قراردادهای آنها اعمال می‌گردد.

این فوق العاده مشمول کسور بازنشستگی می‌باشد و صرفاً در محاسبه پاداش پایان خدمت، ذخیره مرخصی استحقاقی در زمان بازنشستگی و حقوق بازنشستگی قابل محاسبه است. اعمال این امتیاز در خصوص کارمندانی که طی سال‌های گذشته از فوق العاده خاص بهره‌مند شده‌اند در سقف امتیاز موضوع این ماده بلامانع است».

اعمال فوق العاده خاص در احکام کارگزینی یکی از مطالبات اصلی و مهم بسیاری از کارکنان دولت از جمله پرستاران است که سالهاست برای اعمال آن تلاش کرده اند.



Source link